Reviews

Wat onze klanten zeggen...

FUIF


Bijzonder mooie zaal met ruime parkeergelegenheid en een hartelijk ontvangst door de gastheer en gastvrouw.


PM - Verjaardag augustus 2023

DINER - AVONDFEEST


Zeer vriendelijk personeel, tot in de puntjes verzorgd. Een heel leuk feest gehad, eentje om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader voor toekomstige feestvierders.


PT

- Huwelijk augustus 2023

LUNCH - BBQ - AVONDFEEST


“Hey Michaela,


Allereerts willen wij jullie bedanken om onze dag van begin tot einde tot in de puntjes te verzorgen. We hebben ontzettend veel lof gekregen over het eten, de zaal en de DJ, kortom alles was dik in orde.

1000x dank hiervoor!”


G & N

- Huwelijk april 2022

WALKING DINER


“Mogen wij van de gelegenheid gebruik maken om u te melden dat wij zeer tevreden zijn over het verloop van ons feest en jullie team feliciteren met uw aanpak. Wij hebben van de genodigden enkel zeer positieve commentaren gekregen betreffende de service en de kwaliteit van de gerechten.”


L & N

- Jubileum mei 2022

KOFFIETAFEL


Koffietafel gehad, alles zeer verzorgd.


Social Media

- Maart 2020

HUWELIJK


Aanrader! Prachtige setting om onze speciale dag te laten doorgaan! Meedenken, mooie aankleding, goede bediening en enorm lekker eten; TOP


Social Media

- Augustus 2021

BBQ - AVONDFEEST


Voor ons huwelijk op 12 Mei'23 beroep gedaan op

De Mastenhoeve!

Heel mooie zaal! Ruimte kan worden aangepast naargelang aantal genodigden.
Gekozen voor dinner BBQ, uitermate lekker eten, ruime keuze            en vriendelijke bediening van begin tot einde!                Mooie tafeldekking!
Aansluitend dessertenbuffet waarbij ook heel ruime keuze en zeer lekker volgens onze gasten!
Gastvrouw altijd aanspreekbaar trouwens! Aanrader!!!


Q & J

- Huwelijk mei 2023

BBQ - AVONDFEEST


De Mastehoeve organiseerde ons huwelijksfeest. Tip top in orde. Ruime zaal, stijlvol aangekleed, geweldige bbq en super service. Een pareltje!!


K & W

- Huwelijk juli 2023

DINER - FUIF


Mooie locatie, vriendelijk personeel, lekker gegeten pensioenfeestje, top!


IC

- Pensioenfeest Augustus 2022

BBQ


“Beste Michaela & Pieter, We houden er aan jullie (weeral) oprecht te danken om ook van onze rally een topper te maken. Onze hartelijke dank voor de inzet van u beiden en het personeel dat gezorgd heeft voor een snelle vlotte bediening. De zaal was mooi ingericht, de tafel mooi gedekt, de apero en de hapjes prima en de BBQ in zijn geheel echt top.”


EDC

- Rally mei 2022

LUNCH - BBQ - AVONDFEEST


“Na 2 jaar uitstellen zijn we 2 weken geleden eindelijk getrouwd...we hebben een onvergetelijke dag beleefd dankzij jullie.

Al het personeel nogmaals bedankt! Alles was tot in de puntjes verzorgd van receptie, avondeten tot het avondfeest met een TOP(huis)DJ. Elke dag krijgen we nog lovende woorden. Michaela jullie mogen trots zijn op wat jullie verwezelijken en nog eens bedankt voor de flexibiliteit tijdens de corona. Thx voor alles!!”


Social Media

- Huwelijk april 2022

ONBEKEND


Mooie ruime accommodatie.


Social Media

- April 2022

AVONDFEEST


Geweldige afsluiting van onze prachtige trouwdag. Het dansfeest was tot in de puntjes verzorgd. Mooie aankleding van de zaal met o.a. sfeerlichten, zeer vriendelijke bediening, open contact met de verantwoordelijken zodat alles zeer vlot verliep. Top, echt een aanrader!


N & F

- Huwelijk mei 2023

DINER - AVONDFEEST


Mensen van goud , alles was op ons feest meer dan in orde !! Super bediening , super locatie . De moeite !!! Jullie zijn gewoon top! ❤️


N & D

- Huwelijk december 2022

BBQ - AVONDFEEST


“Topservice en mooie locatie.”


Social Media

- Huwelijk mei 2022

BBQ


“De maaltijd in Mastenhoeve was PERFECT, de tafels prachtig gedekt. De hapjes kwamen vlot, de BBQ was lekker en je hoefde niet te lang aan te schuiven en de desserts smaakten heerlijk. De bediening in de zaal was heel vlot én aangenaam.”


Genodigde

- mei 2022

EK VOETBAL


Tof dat we de Belgen op het groot scherm konden zien. Het eten was heerlijk en vriendelijke bediening.


Social Media

- EK juni 2021

UITVAART & KOFFIETAFEL


De uitvaart en koffietafel van mijn partner gehouden bij Mastehoeve, dit was zo tot in de puntjes in orde dat dit echt een aanrader is voor iedereen.


Social Media

- December 2021

CEREMONIE - AVONDFEEST


Wij hebben op 17/06/2023 ons huwelijksfeest gegeven in de Mastenhoeve en dit is echt een aanrader. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De ceremonie en receptie werden buiten gehouden in een prachtige tuin. Daarna hebben wij een schitterend dansfeest gehad in de mooie ruimte beneden. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ook was voor Pieter en Michaela alles bespreekbaar en niets was teveel gevraagd. Bedankt om er een onvergetelijke avond van te maken.


S & J

- Huwelijk juni 2023

BBQ - AVONDFEEST


“Een echte aanrader voor al wie een goed feestje wil! Zowel de voor-, hoofd- en nagerechten zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook de zaal en buitenruimte zijn perfect van grootte, zelfs de toiletten zijn superschoon! Het personeel is ernorm vriendelijk en behulpzaam. De eigenaars zijn toppers! Fantastische communicatie in aanloop naar ons huwelijksfeest en niets was te veel! Wij hebben een top dag- en avond beleefd.”


B & S

- Huwelijk september 2022

AVONDFEEST MET WALKING DINER


“Eerst en vooral nog eens bedankt voor de leuke avond, we hebben er 100% van kunnen genieten. We hebben al vele complimenten gekregen over de enthousiaste en vriendelijke bediening, heerlijke hapjes en het feit dat er vaak gevraagd werd of iemand nog iets wilde drinken. Zo een complimenten geven we natuurlijk graag door.”


E & D

- Huwelijk september 2021

KOFFIETAFEL


Mooie locatie. Jammer genoeg waren we daar voor een koffietafel. Zeer verzorgd.


Social Media

- Oktober 2021

GALA


“Feestje met de fietsclub gehad. leuke receptie op terras. Bediening dik in orde. Ruime parking. Lekker eten, al bij al leuke locatie voor tal van evenementen.


Social Media

- februari 2020